De conferentie

Digitale conferentie

Op zaterdag 6 maart 2021 D.V. zal onze volgende conferentie gehouden worden van 13:30 – 16:30 uur. Nadat de conferentie van 9 januari niet door kon gaan, zijn we blij dat we alsnog de conferentie kunnen houden.

Vanwege de huidige situatie kunnen we helaas niet fysiek bij elkaar komen. Daarom organiseren we een kortere conferentie via een livestream. Het thema zal zijn: geroepen tot vreugde.

Lezing door Marcel Vroegop

Marcel Vroegop, jeugdwerker en mede-oprichter van Geloofstoerusting.nl, zal een lezing houden over het thema “Geroepen tot vreugde!”. Vragen die o.a. aan de orde komen zijn: Wat is vreugde van God precies? Hoe kunnen we ons in die vreugde oefenen? Welke plaats heeft vreugde in de geestelijke strijd?

Interview met Wilma Trouwborst

Ook staat er een verdiepend interview met Wilma Trouwborst op het programma. Zij is werkzaam als psycho-sociaal therapeut en komt via haar werk veel in aanraking met mensen voor wie vreugde (in het geloof) geen vanzelfsprekendheid is. We zullen met haar spreken over de verhouding tussen vreugde en gevoel. Wat moet je met vreugde tijdens lijden? En wat moet je met vreugde als je karakter daarin niet meewerkt? Deze en andere vragen zullen we haar voorleggen.

Interactief

Tussen de lezing en het interview willen we via Zoom in groepjes een Bijbelstudie doen. Door de Bijbelstudie en andere interactieve elementen willen we jou ook echt betrekken bij de conferentie. Ook verzorgen we na het interview een Q&A sessie met Marcel Vroegop en Wilma Trouwborst. Je kan je vragen tijdens de conferentie insturen!

Toegang

De toegang van de conferentie is gratis. Tegelijkertijd mag duidelijk zijn dat ook aan deze conferentie kosten zijn verbonden. Daarom zouden wij een beroep willen doen op je vrijgevigheid en vragen we om een vrijwillige bijdrage. Tijdens de conferentie zelf zal hiervoor de gelegenheid worden geboden.

Aanmelden en info

Aanmelding is wel nodig. Maar let op! Had je je oorspronkelijk al aangemeld voor de conferentie van 9 januari, en je wilt 6 maart er ook bij zijn, dan is opnieuw aanmelden niet nodig.

Voor aanmelding klik hier

Thema: Geroepen tot vreugde!

Sprekers: Marcel Vroegop en Wilma Trouwborst

Datum: 6 maart 2021

Tijd: 13:30 – 16:30 uur

13:15

Inloop

Vanaf nu is de livestream online! Welkom!
13:30-13:40

Opening

We openen de conferentie met gebed, Bijbellezen en zingen...
13:40-14:00

Intro

We maken kennis met Marcel Vroegop en Wilma Trouwborst en hebben een interactief moment...
14:00-14:45

Lezing

We zingen en luisteren naar de lezing van Marcel Vroegop...
14:45-15:00

Pauze

We houden een kwartier pauze...
15:00-15:45

Bijbelstudie

Bijbelstudie in groepjes...
15:45-16:10

Interview

Interview met Wilma Trouwborst...
16:10-16:25

Q&A

Q&A met Marcel Vroegop...
16:25-16:30

Sluiting

We sluiten af met zingen en gebed...
De conferentie – Verdiepingsconferentie